View Single Post
Staro 09.10.2022., 15:16   #6371
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Imaš mod F.E.A.R. Complete Edition na kojem se aktivno radi. Odigrao sam prije dvije godine i bio mi je super. Moraš paziti da ne staviš sve opcije na maximum jer onda save neće raditi kako treba.
Ja sam ga reshadeo, video https://www.youtube.com/watch?v=DghmmtVLB9A

Odigrao sam Soldier of fortune 1 i 2, meni super igre. Dvojka se treba podesiti da bude dobra. Fora je u tome da se mora isključiti weapon inaccuracy koja je po defaultu uključena na svim težinama!! Kada se to isključi gameplay postaje kao prvi SOF. Uz to se uključi opcija unlimited saves jer ima puno bugova pa tri savea po stazi nije dobra ideja i opcija za nošenje oružja koliko se želi. Vidi se da su imali super ideje, samo je trebalo još vremena da se ispoliraju.
Krenuo sam Necromunda Hired Gun. Trenutno je na Kinguinu i sličnim stranicama po 3 i pol eura, kao i Forgive me father za 1,5e. Po meni super cijene za one koje to zanima.

Necromundu sam probao, ali nešto mi gadno nije štimalo sa gameplayem. Ne znam kretnje lika, nišanjenje, nešto mi je skroz krivo sjelo i pao je momentalni uninstall.