Evo, nakon 1200km vožnje u jednom komadu i jučerašnji cijeli dan igranja s autom, mogu se javiti.
Prije svega, krenuo bi od iskustva s autokućom. Ovlaštena autokuća, servis, vulkanizacija, lakirnice i salon. Novo i rabljeno.
Radi se o
ovoj auto kući. Kratko i jasno, moja ocjena je 10.5/10.
Kako je to izgledalo... U utorak u 8:00 smo mi došli na parking autokuće (mislili smo da rade od 8), i tamo se šetali po parkingu i tražili aute. Vani imaju nekih 150 auta (mene panika ulovila, jer moga nije bilo tamo). U 9:00 su otvorili, u 9:05 je došao čovjek do nas i predstavio se, rekao da smo se čuli itd.
Mene odveo (vlasnika vozila) u svoj ured, gdje smo prošli kroz dva dokumenta:
1. kako je auto izgledao kada su ga oni dobili natrag od korisnika (auto bio na lizing) - auto je imao jednu 1cm crticu na zadnjem pragu, koju su oni sanirali.
2. kako sada auto izgleda.
Nakon toga, ja sam rekao da zadovoljan viđenim, on je uzeo telefon i nazvao kolegu koji je auto dostavio na adresu (imaju parking od 1000+ auta na lokaciji 20km od lokacije gdje sam ja bio).
Auto došao opran, očišćen, poliran itd. i auto je bio u stanju boljem nego što sam ja očekivao, bez ijedne ogrebotine ili oštećenja, doslovno.
Nakon toga smo otišli na probnu (čovjek rekao da si uzmemo 30min vremena, da se vozimo, ostavio nas same i rekao kada se vratimo da dođem k njemu u ured). Vožnja prošla super, otišli gore i počeli raditi invoice i ugovor. Ja sam prebacio full svotu novaca putem e-poslovnice zabe i u 12:30 smo mi bili gotovi sa svime.
Termin za tablice i papire je bio tek u petak u 11:15, gdje smo se našli u petak, on je sve za mene obavio, ja sam platio tih 250EUR tablice plus osiguranje, doslovno lupio jedan potpis, rukovali se i u 12:00 smo bili već na autoputu za doma. Čovjek se svojim autom vratio na posao a mi svojim putem kući.
Na autu ne napravljen full servis, ulje u dsg-u promjenjeno, nove gume (Falken 19") i sve što na autu treba. I naravno, ovaj njihov TUF je odrađen.
Iskustva nakon nekih 1500km vožnje.
Meni je auto savršen, iskreno.
Uzeo sam s full opremom, nisam ni znao ustvari što sve ima.
Grijanje prednjih i zadnjih sjedala, trozonska klima, panoramski krov s otvaranjem, bi-xenon svjetla s automatskim paljenjem (rade savršeno, svijetle svugdje osim tamo gdje ne bi trebale, tipa ako je auto ispred tebe, svijetli sve oko njega, samo ne u njega), kuka, navigacija, canton mjuza, adaptivni tempomat, praćenje linija, čitanje znakova, prednja i zadnja kamera, prednji i zadnji senzori, memorija sjedala (sjedala + profil + retrovizori), praćenje mrtvog kuta, adaptivni ovjes, zatamnjenje srednjeg i bočnih retrovizora, pomicanje retrovizora u voznju u rikverc, ambi osvjetljenje, keyless otvarajne, automatski bunker (otvaranje i zatvaranje). itd.
Zanimljiva fora, dobio sam 4 ključa, 3 normalna i 4. koji služi samo za paljenje grijanja i odmrzavanje auta. Npr. snijeg, samo upališ to i auto se sam odmrzne.
Ova 3 ključa se mogu profilirati, žena i ja svaki uzeli jedan. Sada, ona ide negdje s autom, otključa s svojim ključem auto, sve se prilagodi (sjedala, retrovizori, ambi boje, radio stanice, profil na volanu i displayu, sve. Odlična stvar.
Materijali, sve mekani, nisam tvrdi jeftini materijal našao u autu.
Dobio još dodatak za mrežu na bunker za psa + dodatak za mokru odjeću i stvari koja se montira u bunker kao neka vreća.
Kao što rekoh, auto bez crtice, nema ijednog oštećenja, ogrebotine ili izlizanog dijela, auto ima još onaj miris novoga kao u salonu.
19" šlape i felge mu stoje savršeno, mislio sam preći na manje, ali odustao.

Iza Frankfurta, 237km/h sam ga dobio, mislim da bi išao još, ali nije bilo mjesta.
Launch control, nekih 7s do 100km/h.
Potrošnja u Eko, 5.9l u 1200km voženj autoputom.
Stari mi je cijeli put govorio, nemoj škodu, uzmi nešto kvalitetnije. U 30 min probne vožnje, ja vozio 15min, on vozio 15min, kad smo vratili auto, stari nije mogao k sebi doći. Kaže on, to je ipak viša klasa.
I još fotke (nisam još nešto fotkao previše, došli tek u subotu oko 3:00 u noć kući):