View Single Post
Staro 07.10.2022., 14:23   #10786
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor O_D_E_Z Pregled postova
Zato jer na ostalim uredjajima u kojima su jeftinije wifi komponente, veza zna pucat ili se ne moze spojit uopce.
I kad se napravi WIFI share (mob. kao repeater) sve radi super. (bar je namom Xiaomiju radilo, dok je sve ostalo stekalo)

Ovo je pre-odlican feature I neznam zasto to nema vecina mobitela !? Ocito ima tu opciju ali je zakljucana dok se mobitel ne unlocka...
Kad putujes redovito nailazis na jako lose konfigurirane WIFI mreze sa jako losom opremom na koju se mozes spojit s novijim mobitelima ali sve ostalo tipa PC laptop, TVstick, low budget tablet i slicno zna stekat .. Nije pravilo al kad se desi tuces glavom u zid!
I u zadnje vrijeme se cesce i cesce desava ...

BTW kako se zove taj feature, znam da je WIFI repeat mode ... Ali pod cime trazit dal iili nema neki mob. to podrzano ?

I jos jedna stvar zbog kojih cu preci na kineza Xiaomij-a...je:
Flip 3 mob od 1000$ ne moze da koristi ona USB to 3.5mm standardni audio converter ! Nego mora Samsungov ! Bogte kad sam to shvatrio poludio sam ...
Ia bi mogao koristiti nekakav DAC na tom USB-C prikljucku (onaj mini DAC amplifier koji ti poboljsa zvuk znacajno zvuk na 3.5mm izlazu) mora se ulazit i kopat po Developer Options u Settings .. Pola dana sam izgubio dok nisam shvatio zasto ne radi !
Umjesto da je sve nekako backward compatibile ili bolje i da radi out of the box .. Platis 1000$ i na kraju krucijalne i bazicne takve stvari ne rade ! Nego moras kupovat neke "official" dongles ... Katastrofa !