06.10.2022., 22:44
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor Visage
Pazi, po zakonu novome, tehnicki, ne bi uopce smio ici u prometu s autima. Kad imam cistinu, ne znam, tipa Maksimir pored stadiona, povucem do kraja, ako nema na stotine metara ikoga. U drugim prilikama, usporavam, bas da ljudima ne izazivam srcani. Problem je u tome, sto tvoje vjestine (icije) su neupotrebljive, kad se tebi netko zabije, ili krivom procjenom drugoga, ponovo zavrsi prema tebi autom.
Imas kameru s kojom snimas voznje, pa onda nisi snimio barem jednu sliku akcije? Pa kako to, sto mu GMO dazdevnjaka? A da ne velim, zasto nisi javio u temi?
Danas sms-ao covjeka iz udruge/servisa, veli da ne nitko poznati nije jos pojavio da je dobio kaznu. Oni ce prvi znati, pa sam molio da mi javi.
Inace, veli da je i ova akcija bila dojavljena, da je (FB?) sindikat/kanal sto li, biciklista vec koji dan javio dojavu da ide ta akcija.
...
|
Doslovce sam ih imao snimljene, no apsolutno nikome ne bi odgovaralo da se takve snimke postave na internet, ljudi bi mislili da smiju raditi što god požele, policiji bi smetalo što ih sprdamo i zajebavamo da ne rade svoj posao, a to troje koje je stajalo na toj lokaciji bi možda i neku kaznu popušilo. Da, bila je od sindikata biciklista objava na fejsu, imaju ih redovito za biciklističke provjere i akcije, to dobiju direktno od policije jer nije želja da se kažnjava, nego promovira sigurnost. Zato imaju često sindikat biciklista i policija akcije darivanja svjetala i reflektirajućih prsluka ljudima koje zaustave bez istih.
|
|
|