View Single Post
Staro 06.10.2022., 16:46   #1602
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Hvala na brizi, ali isto tako sam biciklom nekada bio u opasnosti i sada sam svaki put kad hodam pješačkim ili zebrom jer luđaka i nepažljivih ima svugdje. Bi li tebi bilo ugodno da pored tebe prođem nogostupom brzinom kojom se po cesti vozim?
Pazi, po zakonu novome, tehnicki, ne bi uopce smio ici u prometu s autima. Kad imam cistinu, ne znam, tipa Maksimir pored stadiona, povucem do kraja, ako nema na stotine metara ikoga. U drugim prilikama, usporavam, bas da ljudima ne izazivam srcani. Problem je u tome, sto tvoje vjestine (icije) su neupotrebljive, kad se tebi netko zabije, ili krivom procjenom drugoga, ponovo zavrsi prema tebi autom.

Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Pored policijske patrole na mostu slobode sam prekjučer prolazio dok je bila akcija, troje ih me gledalo samo dok sam prošao pored njih romobilom po cesti. Vidjeli su da sam osvijetljen kako spada, da imam kacigu, dalje je moj problem i moja briga
Imas kameru s kojom snimas voznje, pa onda nisi snimio barem jednu sliku akcije? Pa kako to, sto mu GMO dazdevnjaka? A da ne velim, zasto nisi javio u temi?

Danas sms-ao covjeka iz udruge/servisa, veli da ne nitko poznati nije jos pojavio da je dobio kaznu. Oni ce prvi znati, pa sam molio da mi javi.

Inace, veli da je i ova akcija bila dojavljena, da je (FB?) sindikat/kanal sto li, biciklista vec koji dan javio dojavu da ide ta akcija.

...
Visage je offline   Reply With Quote