View Single Post
Staro 06.10.2022., 15:46   #1601
strgani
Premium

strgani's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova

@Strgani

da imam tri hovding aribaga na vrata, kacigu za simulaciju leta u svemir, nikad se ne bi vozio na otvorenoj cesti, dok iza mene idu vozila - nikad !

Tvoja pasivna i aktivna zastita je nepostojeca, ako se bilo tko od sudionika iza tebe, dovede u bilo kakvu lancanu, posrednu ili bilo kakav aberratio ictus, tebe vise nema! Hoces li dozivotnu traumu od kojeg se vise neces odmaknuti, dozivotne rehabilitacije - biraj.

Jednostavno ovis o sreci/sudbini, koja osim ako nije pogonjena adrenalinom, razmisli, tko bi mogao zaliti iza tebe, ako ih ostavis. Pa vecina vozi aute svaki dan, zasto se doviti u opasnost, te ovisiti o procjeni vozaca iza svojih ledja? Nema smisla. I to na potezu, na kojem imas nogostupa za voznju, da ne govorim da prolazis prakticno pored dvije policijske stanice, te da je iole itko prometno zainteresiran, akcijom ili revoltom, finu bi kazno dobio.

...
Hvala na brizi, ali isto tako sam biciklom nekada bio u opasnosti i sada sam svaki put kad hodam pješačkim ili zebrom jer luđaka i nepažljivih ima svugdje.
Bi li tebi bilo ugodno da pored tebe prođem nogostupom brzinom kojom se po cesti vozim?

Znam paziti na sebe, a ako i ne budem znao, ja sam taj koji će nastradati. Pored policijske patrole na mostu slobode sam prekjučer prolazio dok je bila akcija, troje ih me gledalo samo dok sam prošao pored njih romobilom po cesti. Vidjeli su da sam osvijetljen kako spada, da imam kacigu, dalje je moj problem i moja briga
strgani je offline   Reply With Quote