Citiraj:
Autor Hamm
ali zato imamo cijeli ostatak 11. pa sve tamo do kraja ožujka gdje je mokro i hladno
|
Ne znam di ti živiš al pola godine nikad nije stalno mokro
Citiraj:
Autor Hamm
Meni se čini da su lokacije iste stoga testove možemo uzeti kao legitimne. Ili? Čisto da maknemo ovaj uvjet temperatura, okoline itd....
|
Naravno da ne možemo jer bi isto tako ja mogao stavit test ljetnih u tu tablicu samo bez snijega jer jbg nema ga na testu
Citiraj:
Autor Hamm
Jasno da nisu bolje ali tu pričamo u total možda dva mjeseca nepovoljnih uvjeta za ljetnu ili zimsku. Kod all season i kada bi ih usporedili s ljetnima u ljetnom periodu bile bi jednako loše kao VS zimskih zimi.
|
2 mj su as drastično bolje od ljetnih odnosno zimskih, naravno da nisu bolje kad pogledamo head to head visoke temp i niske temp.
Da se razumijemo, ja ne tvrdim da su as bolje od dva seta, al obzirom na vrijeme sve su isplativije (pogotovo za one koji ne rade 20-30k godišnje) jer je po meni bolji mijenjat gumu svake 3 a ne svakih 5 godina.
Ovo kaj trubiš o usporednom testu pada u vodu sve dok ne dobijemo glavni podatak a to je temp, a najbolji usporedni test bi bio par temperatura pa da se vide prednosti i mane i jednih i drugih...