Citiraj:
Autor Dottore
Ne bi toliko očekivao kroz dugu povijest.
Čitao sam da One UI 5 značajno popravio iako Android 13 nema prevelike izmjene u odnosu 12.
Dobro si napisao.
Po meni, Exynos 990 iz S20 serije bio lošiji. Koliko sam imao problema sa autofokusom i još drago što je krepala Ultra.
Exy 2100 ima napredak, ali jedva do SD888. Exy 2200 skoro do SD8 gen 1. (kad ih radi radi Samsung) Samo SD8+ gen 1 od Tajvana preuzima krunu najbržeg, manje rastrošniji.
Samo ljetne temperature znalo malo zagrijati 2100 u mirovanju. Ono malo nezgodno u 6mj i pomalo ispari postotak baterije.
|
Citiraj:
Autor Sn4k3
|
Većina promjena, uz one klasične estetske, su under-the-hood. Navodno bi performanse i stand-by drain trebali biti bolji u odnosu na A12...
Citiraj:
Autor locks
|
Vrhunska recenzija, pogledao sam ovaj video iz gušta još prije ~2 tjedna čim je izašao... Jasno se vidi razlika između TSMC-ovog i Samsungovog proizvodnog procesa koji dosta zaostaje, posebno kad pričamo o efikasnosti...
Razlika je vrlo značajna, u toj mjeri - da nekim čudom TSMC odluči proizvesti jedan Exynos 2200 u svom fabu, vjerujem da nebi bilo nikakve razlike između istog i Snapdragona 8+gen1