Citiraj:
Autor Sn4k3
Da, nebi me čudilo... Ionako već kruži priča kako glavešine firme žele gurati Exynos u nadolazeću S23 seriju,
unatoč tome što mobilna divizija kao i kupci iz EU priželjkuju Snapdragon... Naravno, sve se vrti oko love.
Nikad mi na zelenu granu 
|
Ne bi toliko očekivao kroz dugu povijest.
Čitao sam da One UI 5 značajno popravio iako Android 13 nema prevelike izmjene u odnosu 12.
Citiraj:
Autor locks
Exy 2200 je konkurent SD 8 Gen1. Exy 2100 i SD888 su prošlogodišnji flagship čipovi. Oba se griju, Exy malo manje, ali je SD888 generalno nešto jači, posebno u igrama jer je bolje optimiziran.
|
Dobro si napisao.
Po meni, Exynos 990 iz S20 serije bio lošiji. Koliko sam imao problema sa autofokusom i još drago što je krepala Ultra.
Exy 2100 ima napredak, ali jedva do SD888. Exy 2200 skoro do SD8 gen 1. (kad ih radi radi Samsung) Samo SD8+ gen 1 od Tajvana preuzima krunu najbržeg, manje rastrošniji.
Citiraj:
Autor locks
2100 je malo manje rastrošan. Iako su krajem prošle godine neki prilično dobro ukrotili SD888, naravno po cijenu performansi...
|
Samo ljetne temperature znalo malo zagrijati 2100 u mirovanju. Ono malo nezgodno u 6mj i pomalo ispari postotak baterije.