Meni kad dođe da mi se neda ništa igrati, gotovo uvijek budu u pitanju novije igre. Probao sam Far Cry 6 i skužio da se bezveze mučim, nemam nikakav gušt. Grafika je odlična, ali to je to. Ništa me ne drži za igru. Potom pomislim kako mi se neda više ništa igrati i onda pokrenem po ne znam koji put Soldier of fortune i gušt za igranje se vrati.
Znači da nije problem u tome što se meni neda igrati, već u tome da mi neda igrati suvremene igre koje su mi beskrajno dosadne, preduge i razvodnjene. Nakon Far Cry 6, Soldier of fortune mi izgleda kao čudo. A realno daleko lošija grafika, gameplay jednostavan da jednostavniji ne može bit, ali veći mi je gušt grati. Puno veći. Tako da trenutno ponovo igram SOF, nakon što sam probao FC6 i Assasins Creed.
Izašla su i dva odlična moda, jedan za Duke-a, Alien Armaggedon 4 epizoda i jeda za Wolfenstein, Wolfenstein X.
Mislim da nikad nije bilo bolje što se igranja tiče. Ima masu toga za igrati od novih do starih naslova plus ogromna modinga scena.
Do kraja ovog mjeseca možda napokon bude gotovo TFE, source engine za Dark Forces. Jedva čekam.
Uglavnom nakon Hal Life 2 Entropy duologije, igram ponovo Soldier of fortune. Sljedeće bi volio ponovo odigrati Interstate 76, no ne radi baš kako treba.
Citiraj:
Autor Disco
Ah dobro, mislio sam da sam jedini....i ja sam skužio da mi igra mora biti vanserijski dobra da bi je se uhvatio i odigrao kako treba. MP me npr ne zanima ni najmanje jer nisam baš neki igrač. Odličan SP i to je to. Kao i Alberto najdraže su mi te starije igre i modovi za njih te općenito modovi. U zadnje vrijeme baš nemam živaca za neke igre, mislim da mi je zadnja novija igra bila Halo: Infinite i u početku je krenula super i onda se skroz razvodnila pa sam se baš natjerao da ju dovršim. Imam i Halo MCC i probao sam malo po malo odigrati sve nastavke ali baš mi je taj Halo nekako bzvz i poprilično overhypean serijal.
Kako je netko naveo plan za dan...moj otprilike ide tako da zamislim neš igrat, onda skužim da imam 50+ instaliranih igara na PC(a vj 30+ na PS4) plus hrpa emulatora, pa ne znam što bi odigrao, pa se na kraju pol dana vrzmam po forumima i YT (baš ebeni YT junky).
I na kraju sam skužio da mi je puno draže čitat knjigu ili strip (kolekcionar sam i obožavam stripove) jer nema živciranja, sve ide kako treba, nemam gdje zapet, ugl opuštajuće. 
Gledam dosta i serije i filmove, ali to je pred spavanje i onda uspijem izdržat jedno 20-30min prije gašenja pa razvlačim 1 film po 5 dana i slične nebuloze.
EDIT: A eto, igram se od početka 90ih, tako da imam staža.
|