Citiraj:
Autor Lewis
Sta je za tebe "povoljno" u 4k klasi? I za sta ce sluzit monitor?
|
Recimo do 5kkn.
Koristio bi ga za po doma, web, gaming. Mada ne ganjam Hz. Uglavnom igram simracing igre, ali u VRu. Povremeno ponesto bacim i na monitoru, no kcer sve vide i vise igra u zadnje vrijeme, pa rekoh da udovoljim i njoj.
Imam 2k 27" monitor (Dell 27U13H sa 60Hz, u ono vrijeme top) te sad privremeno koristim UW 43" 120Hz i ja tu ne vidim neku razliku sto se tice osvjezivanja 😁
Dopada joj se ovaj 43" UW, a meni je uzas i vratio bih ga. Nepregledno totalno za web i sl.
Pa bih neki kompromis napravio, a ne daju mi se preveliki novci.
Ovaj gore sto sam linka mi je interesantan jer ima USB 3.2 Gen 1 powered HUB, sto bi mi itekako dobro doslo za spajanje VR.a ili sim-riga.
I ova Iiyama ne izgleda lose na papiru, pogotovo za ove novce. Samo nisam siguran jeli kupovina 75Hz ekrana mudra u 2022 g, pogotovo jer imam HW koji moze gurnut vise.
A povise monitora, imam 55" 4K TV sa 100Hz, eventualno bi njega moga iskoristiti samo za igranje, ali mi je nezgodno za nosacem, jer je previsoko, pa bi morao uzimati onaj koji se može regulira po visini, a to je dodatnih 1500-2000kn plis tramak micanja monitora te spustanja TV.a
Nisam pametan. Sta vise gledam, manje znam 😁
https://www.tia-mobiteli.hr/detaljan...id=16-90781561
Sent from my SM-S908B using Tapatalk