View Single Post
Staro 02.10.2022., 08:17   #6354
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ah dobro, mislio sam da sam jedini....i ja sam skužio da mi igra mora biti vanserijski dobra da bi je se uhvatio i odigrao kako treba. MP me npr ne zanima ni najmanje jer nisam baš neki igrač. Odličan SP i to je to. Kao i Alberto najdraže su mi te starije igre i modovi za njih te općenito modovi. U zadnje vrijeme baš nemam živaca za neke igre, mislim da mi je zadnja novija igra bila Halo: Infinite i u početku je krenula super i onda se skroz razvodnila pa sam se baš natjerao da ju dovršim. Imam i Halo MCC i probao sam malo po malo odigrati sve nastavke ali baš mi je taj Halo nekako bzvz i poprilično overhypean serijal.
Kako je netko naveo plan za dan...moj otprilike ide tako da zamislim neš igrat, onda skužim da imam 50+ instaliranih igara na PC(a vj 30+ na PS4) plus hrpa emulatora, pa ne znam što bi odigrao, pa se na kraju pol dana vrzmam po forumima i YT (baš ebeni YT junky).
I na kraju sam skužio da mi je puno draže čitat knjigu ili strip (kolekcionar sam i obožavam stripove) jer nema živciranja, sve ide kako treba, nemam gdje zapet, ugl opuštajuće.
Gledam dosta i serije i filmove, ali to je pred spavanje i onda uspijem izdržat jedno 20-30min prije gašenja pa razvlačim 1 film po 5 dana i slične nebuloze.

EDIT: A eto, igram se od početka 90ih, tako da imam staža.