View Single Post
Staro 30.09.2022., 21:25   #9001
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Tomtam Pregled postova
Pošteno
Def. Nešto sa jako dobrim i stabilnim SW prije svega. Ne trebam jak procesor, ali dostatan da sve radi brzo. Ne igram se. Relativno kompaktan 6.2-6.5". Od fantaziranja; moze tezi uređaj, stereo zvučnici i to je manje više to. Nebi bilo loše da je tanji. Do Max 7.8mm cca. Mislim da svaki izdrzi jedan dan mog korištenja tak da velika batt. nije neki uvjet. Zazirem od MIUI iako su mi posljednja 3 telefona baš šaomice. Sad bih htio konkretniji telefon.

Od nabrojanih taj samy s21FE mi se za 4000kn čini dobrim. Gledao sam ga jučer baš. Isto tako i Xperia, malo mi je ružan gornji rub, ali prezivio bih to naravno.
Baš sam htio iPhone, ali cijene su strašne.
Nothing phone ne mogu nigdje platit ratama; još?

Motorola edge 30, jel to čemu, ne vidim ga kod nas u dućanima. Iako malo prevelik kolko sam gledao?
s21fe ti ziceraski, dobijes kompletan paket, performanse, odlicna kamera, vrhunski ekran, oneUI vise nije totalni shit...otkad me oneplus razocarao svima preporucujem s20fe ili s21fe (ovisno o budzetu)

https://laptopi.hr/proizvod/motorola...m_medium=click

motorolu imas ovdje...nekad davno sam imao moto x style, tad je isto imala vanilla android sa nekoliko korisnih tweekova i sve radilo savrseno, 6 godina kasnije kod trenutnog vlasnika jos uvijek radi ali on nije neki zahtjevni korisnik
vacs je offline   Reply With Quote