Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.09.2022., 19:19   #63530
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
BMW F30 ti ima senzore koji se trosi zajedno sa plocicama (znaci nije onda obici koji kad cvikne gotovo je) i tako po nacinu voznje/kocenja izracunava preostlao vrijeme do zamjene.

Znaci moze ti se doodit da 1000km potrosis za 500km (ak si u gradu/brdu pa bude stani kreni) a moze se rastegnit i na 5000 ako si na autoputu i rijetko kocis.

Meni je zadnjih 5000km na zadnjima trajalo 8500km i onda je pisalo da ima jos 2400km, dopi...lo mi pa sam promjenio sve prije reda i ond aje bilo 70k i 90k nakon reseta i novih senzora .

Uglavnom mislim da neces imati problema odradit 2000km autoputeva sa preostalom procjenom od 2500km, pogotovo zadnje koje se manje/sporije trose od prednjih..
Thx Lewis. Vidio sam i ja da je brojenje kilometara odokativno, i kad si na AC bi se trebalo manje trošiti, ali mi je i nekih 300 km lokalnih cesta do Innsbrucka, i radi se o prednjim. A i kad se sjetim onih austrisjih krivina dode mi slabo.
Na kraju sam ipak uspio pronaći servis da mi odredi zamjenu prije puta.
BTW, moram komentirati da sam u zadnja dva dana zvao cca 10-12 puta Tomić centralu i servis, i to u razmacima od sat-dva i nitko mi se nije javio do danas jutro. Za jednu ozbiljnu firmu, poprilično razočaranje.

Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk
Colop je offline   Reply With Quote