29.09.2022., 13:23
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Autor The Exiled
Ti pričaš o HEDT procesoru, dok sam ja kao primjer spomenul mainstream desktop, a to je stiglo 2017. u obliku 8700K, a da se Intel pita, dan-danas bi imali to kao najbolje, isto kak je quad-core 10 + godina vladal bez konkurencije.
Kaj se navijanja i gluposti tiče, taj dio ti ostavljam za matični BUG forum, da opet ne ispadne da sam ovakav i onakav dok analizirate sve kaj pišem. Ne kužim kaj točno bi htjeli, da smo i dalje ostali stajati na mjestu kao od 2006. do 2017.?
Na koji god način okrenemo priču, bez AMD-a, Intel danas ne bi nudil ni dio ovoga kaj nudi, jer ne bi imali razlog za to, a sad Intel žuri što prije dostići ono kaj su prije pet godina ismijavali.
|
Kritika da je to HEDT ti nema smisla posto je to i onako izmisljena kategorija koju prije svega definira visoka cijena. Tim gore onda po danasnje stanje kad se 2015. mogao uzeti HEDT sa isto jezgara i po istoj cijeni ko danasnji AMD-ov mainstream.
AMD nije napravio to sta je napravio jer su pozitivci nego zato sta je to bio put za poslovni uspjeh, istu stvar na neki nacin radi Intel sad kad je ugrozen pa prodaje 14 jezgri po cijeni AMD-ovih 6.
|
|
|