Citiraj:
Autor franzD
U međuvremenu su promijenili način prikaza praćenja za takve pošiljke (retroaktivno za neisporučene). Sada stoji upozorenje da nakon predaje pošti koja radi konačnu isporuku više nema praćenja i ne stoji kao isporučena u poštanskom uredu, već samo da je prošla "HR customs" što, iako nije potpuno točno, djeluje kao korak u pravom smjeru. Moguće da će sada prihvaćati disputeove.
|
Ovaj tjedan sam radio dispute, tako da ne prihvacaju.
Citiraj:
Autor quazar912
I mene.
Nakon što sam otvorio dispute, store owner me moli da sačekamo krajnji rok. Kad je prošao krajni rok ponovo otvara dispute ali me više ne hebe ni 2%.
Item je oko 1,5$ i neću propast ali sa računao na to da stigne do kraja 8 mjeseca.
|
Ma i to da... prošlo je kod mene i tih 90 dana za što reklamiraju i uvijek bilo tako, item ne stigne dobiješ full refund.
A sa sellerom najčešće ne vrijedi ni komunicirati, no zato je Ali uvijek korektno odradio do sad kod mene.
Ali sad taj novi sistem, nije točan pa mi nema ni smisla naručivati sitnice, osim ako ne uzmeš više stvari pa dođe kao jedan paket. Ili Aliexpress standard shipping method pa Overseas dostavi.