View Single Post
Staro 28.09.2022., 00:01   #105
Antony
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor sti Pregled postova
U Njemačkoj je 354€, tj 2655 kn, 6% razlike u VAT-u nije 415 kn. Ne znam šta pokušavaš dokazati linkajući random hrvatske dućane na dan izlaska u prodaju, bez da uopće znaš kolike marže su stavili. Svi se slažemo da je preskup proc.

https://geizhals.de/amd-ryzen-5-7600...-a2801237.html
"Što hoću dokazati"? Evo tebe jučer:

Citiraj:
Ove izmišljene cijene za AMD su također "iznošenje činjenica"? 299USD nikad nije bilo x10 kn za procesore. Imao sam 3 Ryzena pa znam.

Ne znam uopće zašto stojiš iza netočne izjave koja uopće nije tvoja, izmišljanje i naštelavanja cijena ne pomažu.

Citiraj:
To je placeholder cijena, proizvod uopće nije dostupan. Nema ga na njemačkim webshopovima tako da sigurno nema ni na racunala.hr

Svaki Ryzen do sad je bio Euro x 7.5 kn.
Dakle niti je 2969 kn bila placeholder cijena jučer niti je 3000 kuna kao što vidimo danas bila izmišljena cijena kako si ti tvrdio. Bitno da si napao drugog forumaša za "izmišljene cijene" i sada se praviš grbav.

A to da su naši nadodali cca 200kn marže na launchu nije ništa čudno, lijepo sam napisao jučer koje cijene će biti kod nas i da možemo očekivati +- 150kn u odnosu na to ovisno o shopu.
Antony je offline   Reply With Quote