View Single Post
Staro 27.09.2022., 17:19   #9435
O_D_E_Z
Premium

O_D_E_Z's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Spojis se mobitelom na WIFI i onda taj isti WIFI sherash ! (ne GSM konekciju)

Problem mi je kod laptopa da zna zezat kod spajanja na razne wifi jer u laptope ugrajuju raznorazne jeftinjare od wifi kartica. (atheros neki modeli zezaju itd ...dok je Intel vecinom OK)
Pa ako routeri nisu podeseni kako treba ili je nered kod bezicnih mreza, wifi od laptopa luduje .. puca veza.. ili nekad nece da se spoji bez reseta routera itd. Dok mobiteli vecinom nemaju taj problem kolik osam primjetio (ili rijetki) jer valjda ugradjuju i optimiziraju wifi puno bolje...

E sad kod Xiaomija mog starog (Mi6) bi se spojio na WIFI i sherao taj isti WIFI na svoja 2-3 uredjaja .. PA ako i neki zablesi .. mogao bih restartirati mobitel ... I vidjeti do cega je .... Ali sjecam se da je radio ko AP samo tako !

To kad putujes je esencijalno da imas tako vise opcija a ne da si osudjen na jedno ...
Mislio sam da to svi mobiteli imaju .. Kupio Samsung kao ono ... nema ! Doduse nije mi imao ni Sony ... Truba ! Jos Xiaomi redovita ima dual SIM tray (za razliku od Samsungovih jacih modela) Sto kad putujes spasava stvar !

Zadnje izmijenjeno od: O_D_E_Z. 27.09.2022. u 17:29.
O_D_E_Z je offline   Reply With Quote