View Single Post
Staro 27.09.2022., 08:58   #6332
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ja sam nakon 2500h prestao igrati Tarkov i odlučio ili stati igrati općenito (nije da moram, nego nemam volje trentuno) ili naći neku zamjenu.

U 4 tjedna, PC sam upalio 3 puta po 20min, PS5 sam upalio 5 puta po 10 min.

Na PC-u probao: Deathloop, Dying Light 2, Wastelands, sve po 10 min, ugasio i obrisao.

Na PS-u, kupio RDR2 ponovo, riješio snijeg i od onda stoji ugašen.

Pas mater, pa nije vrag da sam odrasel?
Imao sam sličnu situaciju, mislio sam da me više gaming ne zanima. No kada sam ponovo počeo igrati igre u kojima sam uživao u mladosti, vratio mi se onaj isti stari gušt. Tada sam shvatio da uživam igrati stare igre s labirinstkim dizajnom i ključevima...Od tada sam odigrao ponovo sve stare igre u kojima sam guštao i otkrio modding scenu.
Nove igre sa otvorim svijetovima su mi dosadne. Stavio sam Far Cry 6, igra lijepo izgleda, ali je dosadna za popizdit. Ne mogu se natjerati da je nastavim nikako. Ista stvar s Assassins Creedovima Valhalla i Odyssey. Jednostvno su mi dosadne. Rađe igram modove i uživam.
Novi Spiderman mi je bio super dok ide priča, ali one side misije uhvati golubove, pokupi torbe...su mi toliko odbojne da sam skoro prestao igrati. Sva sreća da ne blokiraju napredak sa tim gupostima.
Cyberpunk mi je bio dobar jer su side misije imale smisla, nisu samo tu da developeri mogu reći da igra traje 200 sati, već su priča za sebe. Takav open world mi je super.
Uglavnom vrati se starim igrama u kojima si guštao i vidi da li će ti se povratiti gušt za igranje, ili si možda pregorio pa ti treba odmor
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote