Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.09.2022., 01:47   #63398
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ljudi ginu u svemu i svačemu, al ne znam dal si primjetio, kad su nesreće s bilo kojim drugim autom, po portalima piše samo saobračajna nesreća, poginulo toliko i toliko. Kad je BMW u igri, onda je u naslovu; Jurio s BMW-om i poginuo, Ubio troje s BMW-om, Oduzeo prednost s BMW-om i ubio dvoje... itd.
Sad ja ne znam jel su svi ti novinari neka isfrustrirana ekipa koja hejta BMW ili neš drugo, no definitivno u slučaju nesreće s BMW-om u naslovu članka se navodi BMW, al nek lik s Talismanom pobije petero, u naslovu će pisat teška saobraćajna nesreća, neće bit ni spomena o Renaultu.
I stvori se fama o BMW-u...
Pa kad je nesreca sa BMW-om, gotovo uvijek je u pitanju pijani idiot i brzina... Ovima sta ne divljaju i velikoj vecini sta ne drkaju na aute BMW=brz auto, a sve te prometne nesrece to i dokazuju. + da se razumijemo, BMW ima straznji pogon i kad ga das debilu u ruke, puno lakse ce ga razbit...

Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Sad mene zanima jel tako i vani po zapadu? Austrija, Njemačka, Engleska... jel murja sjedi u kafićima dok im je smjena?
U irskoj ih nema na cestama, tu sam preko 6 godina, sluzbenim autom na cesti napravio preko 300k km, ni jednom me nisu zaustavili, obiso sam cijelu irsku uzduz i poprijeko i nikad nigdje ne stoje. Ima speed van parkiran uz cestu na nekim dionicama i taj snima brzinu i salje kazne. Jednu kaznu sam dobio za brzinu, vozio 120 po autoputu koji je presao na 100 ogranicenje, a ja nisam usporio, 80 eura kazna bila. Frenda su ulovili na autoputu, 160+ je isao, isto 80 eura kaznu dobio...

Ima i tu idiota po cesti i mladih u jurilicama, ali ocito se pametnije voze u globalu.