View Single Post
Staro 26.09.2022., 10:48   #5603
sfc_PsychQ
Retro hardware fan
Moj komp

sfc_PsychQ's Avatar

Datum registracije: Apr 2022
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Kaj stvarno, linkal si PassMark kao argument za Intelov tržišni udio? OK, ne moramo dalje ništa više pričati. Ne znam kaj se mora desiti da vas nekolicina BUG forum stručnjaka napokon skuži da u Intel preduzeće više ne cvate cveće.

Samo na prošloj stranici ima hrpa materijala da Intel iz kvartala u kvartal ide sve dublje i dublje, ali OK, lakše se pretvarati da je to sve dio jednog velikog plana, jer Intel ovo namjerno radi tak da dobe AMD i ostale na foru.

Prvo ismijavaš čovjeka, jer je linkal itekakvu činjenicu da Intel sve više ovisi o vanjskim financijama, a onda isto to potkrijepiš, "pa da svatko tko ulaže silne milijarde treba vanjske financije".

Znači Intel istovremeno ima toliko novaca da ne zna kud s njima, a opet žicaju uokolo pare, dok obećavaju brda i dolina, a kasne sa svim u svakom pogledu.
niko ne kaze da plivaju u novcu nego da je 20 milijardi dobiti jako lijepa dobit i ostvarena u godinu dana, za koju amd-u treba 5 godina....
ukoliko ideš u reinvestiraranje iznosa u visini dobiti, lakše ti je investirati iz fondova, kredita nego iz vlastitog cash flowa...

iz kojeg izvora hočeš market share?intel je trenutno 5 puta veća firma od amd-a, po revenue-u i net profitu, šta ti nije jasno?
Čovjeka nitko nije ismijavao...nego sam ukazao da to ispada da je intel u bankrotu..a ljudi ulažu 20 milijardi u novi fab...

Još te molim da mi objasniš ta brda i doline?
sfc_PsychQ je offline   Reply With Quote