View Single Post
Staro 25.09.2022., 21:01   #9424
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor NeooS Pregled postova
Ima netko Xiaomi 12x? Vrijedi li novce koje košta? Zanima me iskustvo iz prve ruke..a da je mob noviji i compact, koliko to može biti u današnje vrijeme.
Evo ja koristim već 2mj. Meni je na njemu sve do jaja osim glupih bugova kojih se ne mogu riješiti (još jedino nisam probao hard reset jer mi se to ne da), a to je da otkako sam na početku postavio notifikacije (čitaj, melodije zvona za individualne kontakte, melodije za pojedine aplikacije tipa email, wocap...) neke od njih su se vratile na defoltne, a neke su ostale kako sam ih postavio, ali problem je u tome da ih ne mogu više promijeniti.
Jednostavno kada probam ući u opcije mijenjanja audio postavki bilo koje vrste, aplikacija samo kreša na način da me vrati na prethodni menu i povrmeno čak izbaci report da pošaljem, i iako sam poslao već nekoliko puta, ništa se nije promijenilo.
I drugi bug je da se povremeno, GOOGLE Discover stranica/opcija koju imam kada swajpam udesno, zna prestati raditi, odnosno ja swajpam ali ono se ponaša kao da je isključeno (ali to je barem lako vratiti u 3 koraka u opcijama i onda opet radi neko vrijeme).
Sve ostalo, meni je odlično, od kamere, do ekrana (iako je zakrivljen što bi mijenjao za ravni, ali ajde) do baterije koja je true 24h baterija, barem meni.

E sada, da li to nekome i koliko vrijedi, to će biti odluka svakoga zasebno.
Eto, nadam se da sam pomogao malo.
E da, i ovaj uži formfaktor je meni odličan jer imam male šake i sada kada uzmem u ruke nečiji "normalni" uređaj, kao da sam primio ciglu
Sve je stvar navike.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote