Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.09.2022., 11:04   #63352
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Tri cilindra, 1.0 mlinac, kinez..23.800 eura. Stvarno moraš biti poseban u glavi da daš toliki novac za to nešto.
Kao gotovo sve marke na otoku, pokupili Kinezi. MG Rover je nesto intelektualno stavio po strani, ali od toga nista do danas se nije pojavilo. A sadasnji MG kinezi, imali su dva pokusaja u UK-u, te imali jako lose recenzije. Mislim da su s pocetka furali 4x i 7x karoserije, ili su ih pokusali
modernizirati, ali nit potrosnjom, nit performansama, icim osim imenom nisu bili vrijedni paznje.

Krajem 2000-tih su cak ozivili i MG TF model, ali ni taj legendarni model koji je uvijek u nalazio kupce, cak i danas na trzistu rabljenih, opet je imao porazavajucu prodaju, kineski vlasnik, jednostavno nije mogao privuci prijasnje vlasnike. A testovi, ponovo nista vrijedno spomena, jedino sto ga je lijepo za vidjeti.

Pogledaj si na jubiju UK testove prvih pokusaja MG kineskih limuzina, 75 cak nije lose izgledao, ali generacijom ispod tadasnjeg EURO standarda.

Sto najrecentnije rade, nisam pratio. Sad ide i treci pokusaj na druga trzista. Ali ako misle da ce SUV s MG bedjom biti prodavaniji, od onih koji su prvi izbor, mislim da ce i treci puta, iscrpiti strpljenje losom prodajom.

Od toga vremena, Kia i Hyundai modeli, narasli su za nekoliko brojeva, pa uzimati osrednjost samo radi noble MG imena, dvojim da ce biti zanimljiv prevec motivirajuc.

...
Visage je offline   Reply With Quote