Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.09.2022., 17:28   #63300
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Novi Mitsubishi ASX. Izgleda mi poznato.
https://www.youtube.com/watch?v=EEoqLep4rk0
Prvi je bas bio originalan. Nista senzacionalno, ali simpaticna maska koja je odskakala od agresije grilova i predimenzioniranih maski. A onda su dodali samuraj maske, po uzoru na Outlandera.

U dizajnerskom prenosenju i kukavicluku, bezidejnom ziherastvu, sad imamo ASX Megana. I to bas kad je Mitsubishi kucni dizajn malo probudio s novim smjerom u Eclipse izricaju, koji se fino mogao transponirati na druge modele.

Nisam do neki dan uopce znao da je Ford na recentnom Focusu i Fiesti, isao bedjeve micati s haube i stavljati na nos maske? Pa ne vjerujem da su isli stediti, valjda vise ne znaju gdje bi povukli novu crtu na karoseriji, u stalnim osvjezavanjima, pa se sjetili micati znak

Fiesta mi je sad cmoljasta, Focus nedefiran odozada.

Pomislio sam da je GT konacno, barem na jednom modelu vratio normalnu masku, a onda ispada da je samo dobio "plombu" na dosadnom grilu, pa se cini malo manja

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Cekam vucnu sluzbu
Murina, tvoja sudbina me podsjeca na moju 90-tih, kad su tri auta stajala prakticno dvije godine u garazi na punjacima, radi odsustava.

Jos ako tu kilometrazu nabijas najvise po gradu, koliko si lonaca do sad isao krpati ili mijenjati?

Sretno s popravkom.

.
Visage je offline   Reply With Quote