Ja imam 1.4 Turbo od 3/2017, znaci vec nekih 5,5 godina.
To je verzija prije redesigna, znaci motor je sa 4 cilindra i 150KS, a mjenjac je klasicni automatski (torque converter). Nakon redesigna motor je promjenjen i onda je bio sa 3 cilindra, 145KS, a klasicni automatik je zamjenjen sa CVT verzijom.
Ja sam sa autom prezadovoljan, meni osobno je izuzetno ugodan za voziti, motor odlicno vuce, a automatik komfor voznje dize na visi nivo. Za sada nikakvih problema sa autom, a s obzirom da ima samo 52k km cudno bi bilo da nije tako. Jednom godisnje na redovni servis i to je to. Servisiranje i u ovlastenom serisu nije preskupo, zena ima Mazdu 2 i za nju su servisi duplo skuplji. Ona osobno je bila "protiv" auta kada sam ga kupovao (Opel, jel'te...) i iz samo njoj poznatih razloga je bila protiv automatika, pa ju nije uopce vozila prve 2 godine. No, nakon nekog vremena je ipak pocela voziti i Astru i sada svako malo ponavlja kako je odusevljena koliko ja auto izuzetno ugodan i gust za voziti.
Moj je sa Dynamic paketom opreme (malo sportskiji paket), pa ima i Sport mod. U tom modu auto ne dobije nista dodatnih konja, ali volan otvrdne, mjenjac puno sportskije mijenja brzine, a motor znatno brze reagira na pritisak gasa. To je valjda neka sportskije podesenja ECU mapa. Ta oprema donese i nekakvih driver assist djidja-midja, sportska sjedala, specijalne 17' felge za taj paket opreme, unutarnji umeci na ploci i vratima nisu oni nekakvi mat sivi nego piano finish, a obloga krova i stupova nije ona bijelo-siva svijetla nego tamo siva, skoro crna. I to onda u unutrasnjesto dosta bolje izgleda.
Potrosnja u gradu (Zagreb) od 8-10 l/100km, na otvorenom onoliko koliko stisces gas. To je turbo benzinac, pa mozes na otvorenoj cesti proci sa 6 litara, a mozes ga nafrljiti i na 9 litara/100km. Ovisi koliko si "raspolozen"
Sa redesign verzijama sa 3 cilindra nemam iskustva.
Ne znam koliko ti ovo pomaze, ako te nesto zanima pitaj.