Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.09.2022., 18:26   #63270
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ima netko iskustva s DAT AUTOHUS AG?

Vidim da imaju preko 3000 auta, pa mi je to možda odlična lokacija, a bojim se ići skoro do Danske ako su podijeljena mišljenja. Generalna ocjena im je 4.1/5.
Ja sam kod njih kupio auto (drugi auto u obitelji koji smo kod njih kupili). Ako te zanima neki auto kod njih, pošalji im mail i traži da ti pošalju više informacija o automobilu. Imaju za svaki već spreman PDF u kojem je sve detaljno opisano i uslikana sva oštećenja. Cijenu jedino možeš spustiti ako nađeš oštećenje koje oni nisu naveli u tom dokumentu (ja za svoj nisam uspio naći nijednu crticu koja nije bila u tom PDF-u). Nema probne vožnje. Kad dođeš kod njih, kažeš broj automobila koji te zanima, dobiješ ključ i onda ga ideš tražiti na parkingu. Možeš ga upaliti i pregledavati koliko te volja, neće nitko biti kraj tebe. Ako je moguće izvaditi "centralnu jedinicu" multimedije, izvade ju, tako da u tom slučaju ne radi središnji ekran ali ju vrate prije nego preuzmeš auto. Oni mogu srediti Zoll tablice i sve papire za izvoz ali računaj da to neće biti gotovo isti dan. I nemoj ići kupovati petkom, jer će ti tablice biti gotove tek u ponedjeljak popodne .
Sve u svemu, pozitivno iskustvo, ne skrivaju ništa od oštećenja. Nudili su mi nekakvu garanciju/osiguranje na motor i mjenjač u trajanju od godine dana za 300€, kao vrijedi u cijeloj EU i besplatan je popravak ako bilo što se pokvari, ali nisam to uzeo. Evo prošla godina dana i nikakvih problema s autom.