View Single Post
Staro 16.09.2022., 17:21   #72
zalosnasova
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2013
Evo ja par dana koristim Zenfone 9 a imao sam i Zenfone 8.
Ovako na brzinu čini mi se da su sve stvari koje nisu bile dobre na 8 i koje su meni smetale na 9 popravili.
Na 8 je otisak prsta bio ispod ekrana i jako loš,spor,više od 50% puta mi otisak ne bi prepoznao.Na 9 ovaj bočni fizički senzor radi nenormalno dobro.Brz,precizan,pouzdan.
Ne znam jeli taj senzor otiska ispod ekrana bio razlog zašto se 8 stalno u džepu pokušao otključati,pa kad bi ga izvadio iz džepa bi morao ukucati PIN jer je kao bilo previše pokušaja ali to se na 9 ne događa.
Možda se zbog toga i baterija brzo trošila.
Iako je na papiru 8 malo tanji od 9 i još zaobljen ,meni 9 znatno bolje leži u ruci,bolje je nekako to izvedeno i materijali su bolji.
Baterija mi je na 8 isto bila loša,iako nisam neki zahtjevan korisnik na kraju dana bi ga ipak punio,9 mi traje 2 dana bez ikakvih problema,odlična baterija.
S kamerama sam bio zadovoljan i na 8,na 9 sigurno nisu lošije,20-ak slika okinuo,ja zadovoljan.Ima taj gimbal za stabilizaciju ali ja nisam osjetio neku razliku zbog toga.
Čini mi se da su čak i zvučnici nešto bolji ali bili su i na 8 dobri.
Kakav će biti za 2-3 mjeseca ne znam,jer ne mogu toliko dugo biti na jednom mobu,ali za sada sam pozitivno iznenađen,sve radi odlično.
Brz,odličan ekran,skoro čisti android,signal SIMa(5G) i WiFi-a odličan.
Iako to nikad ne koristim volio bi da ima bežično punjenje.
Uz to,ne bi bilo loše i da je malo jeftiniji
zalosnasova je offline   Reply With Quote