View Single Post
Staro 16.09.2022., 16:11   #10724
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Samsung mobiteli - 2. dio

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
90% mobitela na tržištu bi izdržalo maltretiranje od strane heavy usera. Slažem se da je S napravljen od kvalitetnijih materijala, kamere su bolje,... ali baš da to vrijedi 2x ili 3x više u odnosu na npr. A52s, ja ne vjerujem.
Bolje bi bilo da naprrve baterije koje će više izdržati. Imam tarifu sa unlimited netom na S22 tako da je stalno uključen i nešto skidam. U kasno popodne moram staviti mob na punjač iako sam ga napunio ujutro. I to na 4G jer mi je 5G znao još ranije pocuclati bateriju.

Jel ti se vise grije rtx3090 ili rtx3050? 90% usera moze igrat sa 60fps ali ne zeli. Ili vozit daciju ali ne zeli. Svi sve mogu ali neki ne zele. Zato postoji premium,i auto i kuća i svasta nesto pa tako i mob. Kupi s22, iphone 12-13-14 otvori i vidi iznutra izradu pa ces vidjeti razlike. Ne kazem da a52s nije super, dapače ali eto mijenjam konektore punjenja ja A seriji gotovo pa svaki dan, na S seriji jako rijetko. I ne , nije zato sto ljudi A seriju manje čuvaju. Isto je s Huaweijem,xiaomijem itd. Sve je napravljeno bolje na high end uređajima, od kvalitete i debljine maticne do jaceg i boljeg proca,brzeg ddr rama, emmc chipa ,hlađenja, komponenti itd. Eto ti uzmi s10, note 9/10,p30, MI seriju nasoram A serije,P lite serije, redmi serije iz npr 2019 pa ces vidjeti razliku izmedu mid i premium. Nemoj ni gledati izradu nego samo rad na njima. Sve ima svoje zasto. A da li nesto vrijedi ili ne, beskonacna rasprava.
spawn je offline   Reply With Quote