View Single Post
Staro 16.09.2022., 15:03   #10723
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
~1300 dana otkad ga imam i 756 ciklusa kasnije, Note9 SD je jaci nego ikad. Zadnji factory reset napravljen isto kada i zadnji update - u prosincu 2020.

Mobitel je peri deri, nema misterioznih drainova, ne pamtim unazad godinu-dvije kad sam izvisio zbog njega. Sluzbeno i prvi mob kojeg aktivno koristim sad vec cetvrtu godinu zaredom i ne razmisljam o kupovini novog.

Jos sitno i ulazimo u petu godinu, op op!

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
I moj note9 sd model ce sad uci u trecu godinu. Ne sjecam se jesam li ikada razmisljao o upgrejdu na noviji note, ne bas, nemam potrebe...

Baterija se odlicno drzi. Jedan dan izdrzi bez beda (navecer 30-40%), vikendom s manje sot-a dva dana u pravilu. Koliko baterija traje i koliko ga cesto punim govori i podatak od samo 590 ciklusa (imam ga oko 1000 dana).

Jedini minus je kamera koja voli malo hladnije tonove i telefoto koji trazi vise svjetla. Mislim da je ovo i sluzbeno mob kojeg aktivno najduze koristim, a plan je da ide i dalje. Miiiislim da sam jedino nexusa 5 koristio tako dugo - oko 3 godine.

Naravno, note9 sam prestao updejtati od 12.2020. kad je iirc bio zadnji bitniji feature update. Sve iza toga samo security updejtovi i bootloader version bumpovi, how yes no.