View Single Post
Staro 16.09.2022., 14:31   #43259
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
GoPro 11 najbolja akcijska kamera na trzistu
DJI Osmo Action 3 best buy akcijska kamera na trzistu

GoPro 11 definitivno ima bolju i detaljniju sliku, zivlje i vise boja (vecu rezolucija, vise MP i 10bit boju)

Action 3 ima prednji ekran osjetljiv na dodir, mogucnost okomite montaze, magnetski QR kao Action 2 (sto mi je IMHO mrak jer se u sekundi prebaci izmedju dvaju prihvata, nema onog odsarafljivanja vijka), dulje trajanje baterije i brze punjenje iste, ide dublje pod vodu i trpi nize temperature, te se izgleda i teze pregrijava

Razlika osnovnog paketa DJI (2800kn) i GoProa (4550kn) u cijeni je poprilicna, s time da kod DJI nesto u tom paketu i dobijes a kod GoPro - figu.

Dan prije nego su lansirali obje prodao sam svoju Osmo Action 1 i sad cekam da postane dostupna trojka i buduce filmice snimat cu s njom. Ja dileme nemam
11-ica je bila dostupna odmah po lansiranju u HR ducanima.
Vidio sam tvoju neki dan na njuškalu išao sam malo gledati da li ih uopće ima, meni je kvaliteta slike na tvojoj bila super na novoj može samo biti bolja. gopro se ni ne isplati uzimati kod nas eventualno preko njihove stranice, gdje u najskupljem bundle-u sad 11ica izađe 3400kn uz popust na pretplatu. ( kolega uzeo ), ja nekako naginjem na dji, čekam da par youtubera izbace neki video kakva je kvaliteta videa i stabilizacije u enduro vožnjama. A bundle od dji-a za 2800 je fakat čudo.
devaa je offline   Reply With Quote