View Single Post
Staro 15.09.2022., 17:50   #1412
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Nastavno da HyperX slušalice koje su bile na akciji u linksu za 479,00. Hyperx Cloud Core wireless sa svojim dongleom. Kratko mišljenje - vrijede točno 479,00 a ne 800 i kusur. Mozda nekome vrijede više radi izbočenog mikrofona i udobnosti. Glasne jesu,udobne, mikrofon dobar,delaya nema,domet odličan ali Sony playstation gold sluske koje imam i kostale su 799kn su bolje,bolji zvuk,bolji balans,ne smetaju pri igraju FPS (pucanje,bombe i slično) osim sto su HyperX udobnije. Uglavnom,nekome tko ima obične sluške je ovo ogroman upgrade,meni je sa Sony PS gold downgrade. Kada sam stavio loudness equalization malo se poravnala krivulja i manje je smetalo ali onda se gubi orijentiranost u igru. Sve u svemu dobre sluške za 500kn ali ne bih dao 800 za njih. Ne znam kakve su u odnosu na cloud alpha 2 wireless ili kako se vec zovu koje kostaju preko 1000kn ali bas cu ih isprobati da vidim kakve su. I da, PS gold su mi bolje i za glazbu,sve je bolje na njima. ALi naravno,zvuk je subjektivan pa mozda nekome više pašu.
spawn je offline   Reply With Quote