Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.09.2022., 12:33   #63179
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Dva kofera velika, dva ruksaka, razne vrečice, prijenosni hladnjak, električni romobil x10, električni bicikl preklopni i velika kutija s alatom + cura i ja u autu s 523L prtljažnikom koji nema ni peta vrata.

Jel si vi svi nosite i sve što planirate konzumirat u tih tjedan-dva mora pa su vam potrebne tolike količine trunk spacea?
Mi + 2 manjih klinaca, idemo u smještaj koji nije naš pa nosimo hrpu stvari (pogotovo ak nema veš mašine). Najzanimljivije da od igračaka imamo samo 1 srednje veliku vrečicu
Naravno žena redovito pretjera al bome nema te stvari koja će falit za svaku potencijalnu situaciju na moru

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
E sad jos jedno pitanje prije nego odlucim. Nalazim se u Istri, vozim autocestom zimi kad zatreba do Zga,ponekad do Austrije ili DE ali rijetko, ima li netko sa je probao na duze staze allseason gumu ,bar godinu i pol, da moze reci da li guma izgubi svojstva nakon godine dana? Michelin inace dugo ne izgubi svojstva gume ali ne znam za allseason. Nijedan mi test na netu nije relevantan jer nijedan ne mjeri svojstva gume nakon godine ili dvije nego samo dugotrajnost tj koliko km je presla do smeca. Dzaba mi all season ako nakon jedne zime i ljeta vec slajfa na suhom. Auto 163ks 245/45/18 1700kg ako nekom nesto znaci
Isto se možeš pitat kod običnih guma ljetnih i zimskih, po svmu kaj sam pročitao na netu o CC (bilo običnim bilo +, 2 najmanje jer je tek dvije godine aktualna) da 3 sezone prolaze bez problema, a u najgorem slučaju idu 4 sezonu nove, osim ak ove prije ne potrošim.

Novi test cjelogodišnjih opet hvali CC2 kao najbolju AS gumu, ljetna sa zimskim sposobnostima, baš kaj u Zg i u Hr najviše treba. Ak ne računamo liku i gorski kotar.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote