Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.09.2022., 09:44   #63168
Matijac
Premium
Moj komp

Matijac's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Tvoj Qasqai ima 450L prtljažnik, jedna superb ima 665L. Jednostavna matematika. Ovisi i o konfiguraciji samog prtljažnika, nisu uvijek litre sve, ali da, po mom iskustvu, više toga sam ugurao u Octaviu combi nego u rav4 npr.

Mislim da ovi novi SUV-ovi, primarno su eye caching auti s ne pravim karakteristikama SUV-ova, kojima u suštini nije svrha imati najveći prtljažnik, nego biti SUV u pravom smislu riječi. Mislim da je karavan baš tu za to, da ima najviše mjesta.

Mislio sam na razliku modela suv i karavan istog proizvođača. Znam da je superb veća od mog to nema dileme.

Tipa volvo v60 i volvoxc60, ne kužim kak više toga stane u v60 jer je niži zadnji kraj. Tu se vjerojatno računa litraža samo prtljažnika, ali kod suva mi se čini lakše strpat stvari baš zbog te visine.

A što se tiče veličine prtljažnika meni je to možda najbitnija stvar. I kad nisam imao dijete samo za kampiranje žena i ja, šator, stol, stolci, kufer itd itd. A tek dok u ribolov idem na par dana onda je puno i suzvozačko i iza makar sam sam u autu

Matijac je offline   Reply With Quote