14.09.2022., 09:23
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat
Ajme meni drame.
Nikad nisam shvatio dramu oko prostora u autu dok nisam vidio gepek od P3008, Vitare i S-Cross, C4, Audi A3-A6 i sl. Na papiru i nije tako loše, ali u praksi katastrofa, svaki ima neki drek koji sužava ili smanjuje korisnu visinu.
U Alfi 147 sam furao 2 sjedalice i 2 mala bebača sa svom potrebnom opremom i pizdarijama za njih, i stvari za more u njoj, bez da sam zakrčio sve do stropa.
U Ford C-Max nisam mogao iste stvari strpati, a vizualno i na papiru je duplo veći auto od AR147.
U Opel Merivi sam furao novi krevet na kat s podnicama koje se nedaju sklopit/rastaviti, skupa sa madracima. Bez problema zatvorio bunker, isto nije stalo kasnije kad se selilo u C-Max, Golf 6 Plus i sl., moralo je na prikolicu.
Gepeki su varljivi, jebo litraže na papiru. Isto kao i kabine.
|
Furao sam i ja 147icu nije bas neki gepek, ali su stale stvari, pogotovo za dnas minikaturnih 270l, Golf 7ica (znam da nisi njih usporedjivao) za 380 ima osjetno veci i lijepo su stale stvari, ali sad u Giuliji, koja ima navodnih 480l... najneupotrebljiviji gepek ikad... niski, suzava se na dva mjesta (kad spustis siceve otvor je tocno 80cm sirok), jos ima subwoofer u gepeke, koji visi sa stropa gepeka i dodatno smanjuje ionako niski gepek... kaos. To nema veze sa 480l, i u Golfa i u 147icu je stalo vise stvari, pogotovo kad se spuste sicevi.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
|
|
|