Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.09.2022., 08:57   #63160
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Automobili

Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
Multilink je sjajan dok seleni drze. Kad kupis malo stariji auto s njim, pa ti meho krene nabrajati koliko selena treba promijenit, vrlo ti brzo prisjedne

Zasto? Ja sam mijenjao 11 komada odjednom na mojem C5 X7 nakon 220000 km ,doslo me s rukama 2200kn.Prije toga 3-4 komada onih glavnih na prednjim vilicama svezajesno 600kn na 200000km. Nije neki trosak nakon toliko Km

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Usporedio sam od P308 i BMW 1 E81 gepek (412l vs 330l). Ne znam koje je godište tvoj, ali vjerojatno ima veći gepek od jedinice koju sam ja imao. Dok sam stavio kolica u gepek i torbu s pelenama jedva da je ostalo mjesta za jedan veći ruksak. Kolica stvarno puno prostora zauzimaju. Znam da ima različih modela i da se svakako mogu sklopiti, ali ova moja su zauzela cijelu duljinu gepeka. Ne kažem da je bilo nemoguće putovati, ali vjeruj mi, vrlo brzo ćeš vidjeti koliko imaš malo prostora. Pa čak i dok ideš sa ženom i bebom u trgovinu
Čak me i F31 neugodno iznenadio koliko malo stvari stane dok utrpam kolica. Jedva čekam da prođe još tih par mjeseci da ih izbacim van

Passat je kralj gepeka ako gledas limuzine do takvih novaca. U nijednoj limuzini nisam uspio ugurat toliko stvari. Ne znam koliko L ima gepek,ali je kao kutija,sve se da sloziti kao u vojsci. Kolica, 2-3 kufera razlicite velicine,pa brdo visece odjece blabla. Jedino superb u toj klasi nisam uspio probat. Moj C5 X7 je siromasan u usporedbi s njim. Govorim o klasicnim limuzinama ,ne karavanima jer ih ne volim.

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
I šta da mu ja sad kažem? Moj stari uvijek tvrdi da sam hipersenzitivan na ovjese u autima i da pretjerujem, da on ne kuži razliku, tj kuži, ali njemu je to svejedno i ne smetaju ga neke stvari.

Razlika između multilinka i torzije apsolutno postoji. I može se osjetiti. Nekome to nije bitno i ne osjeti, ili mu se to ne čini tako drastično. Pogotovo ako je do sad vozio neke razvaljene aute ili isto tako s torzijom.

Sve je relativno... osim činjenice da postoji fizička razlika između torzije i multilinka.

meni je ovo osobno nevjerojatno, ali isto tako je tebi nevjerojatno da ja osjetim razliku na dvije nove corolle... nismo svi isti.
Makar Meriva i A6 je stvarno poprilična razlika... ko da kažeš da ne osjetiš razliku vozeći se na katamaranu i običnoj jedrilici... ali ok, onaj kome je muka na moru, vjerojatno mu je jednako muka u oba
Ti si stvoren za Citroenov hydroactive 3+

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 14.09.2022. u 09:21.
spawn je offline   Reply With Quote