Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.09.2022., 13:44   #63125
Elven
Premium
Moj komp
 
Elven's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,721
Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
al bome ne znam kaj skakuce, navozil sam se raznih krseva po obilaznici od normalne do velike brzine i nikad nis nije skakalo...
skakutao je zadnji kraj. gore dolje. po y osi. okomito na majčicu Zemlju.

OK, ajmo reći da to nije do krute osovine, nego do novog auta, made in Japan, ni da ga nakon 200km treba odvest do lokalnog mehe.


netko je gore mudro napisao da nismo svi isti i neki osjete razlike na autima, neki ne. Npr kad sam provozao Corollu sedan i HB, tvrdio sam prodavaču da nisu isti auti, on je tvrdio da jesu, nema veze što je sedan made in Turkey.
Inzisitirao sam i rekao da je sedan udobniji, čudno me gledao i rekao da sedan ima dulji međuosovinski razmak, ali da mu nitko do sad to nije primjetio.

I šta da mu ja sad kažem? Moj stari uvijek tvrdi da sam hipersenzitivan na ovjese u autima i da pretjerujem, da on ne kuži razliku, tj kuži, ali njemu je to svejedno i ne smetaju ga neke stvari.

Razlika između multilinka i torzije apsolutno postoji. I može se osjetiti. Nekome to nije bitno i ne osjeti, ili mu se to ne čini tako drastično. Pogotovo ako je do sad vozio neke razvaljene aute ili isto tako s torzijom.

Sve je relativno... osim činjenice da postoji fizička razlika između torzije i multilinka.

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Sve pet, al ja ti kažem, vozio sam se od Maribora do Paga u Q7 baš tom prilikom, meni ti je to isti krc kao kad idem nekad Merivom. Nikakvu ja tu drastičnu i veliku razliku ne osjetim. Zato velim, vi ste tu neke osjetljive guzice

A ovo za felge ok, felge rade veliku razliku, pogotovo kad kad netko stavi još veće nego šta bi trebale biti pa guma bude jedva vidljiva
meni je ovo osobno nevjerojatno, ali isto tako je tebi nevjerojatno da ja osjetim razliku na dvije nove corolle... nismo svi isti.
Makar Meriva i A6 je stvarno poprilična razlika... ko da kažeš da ne osjetiš razliku vozeći se na katamaranu i običnoj jedrilici... ali ok, onaj kome je muka na moru, vjerojatno mu je jednako muka u oba
Elven je offline   Reply With Quote