View Single Post
Staro 11.09.2022., 20:08   #107
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
U drugoj polovici 90-tih je bio jedan dućan kod Britanskog trga na tramvajskoj stanici pored one škole. Cijene CD medija su im bile vrlo popularne i imali su širok izbor. Oni su jedini imali Mitsui CD-R medije su bili jedni od najboljih medija koje se tada moglo kupiti.
Pa nije bas toliko davno da se nemres se imena sjetiti : MDS

Nakon toga na webu prodavali cigle - doslovno. Gradjevinski materijal, pa nekakvi Caterpilar ovlasteni za motore koje sad imaju. Ista domena, isti email. Preuzeli ili ista ekipa, ne znam, ali rekao bih da bi trebali biti isti, da im je Optika i IT bila u tom trenutku interesantna za pokrivati.

E, sad, ne znam jel tko bio ikad kod njih, nisam 100%, ali mislim da je to bila firma Brain computers, ili nesto u tom kvartu. Znam kad smo jednom isli s nogu naci konekciju i adapter, al da bude isti dan, da sam u dvadesetak imena odvozio, a to vrijeme, sve bilo po kucama, stanovima, ili dvorisnim firmama. Uglavnom, covjek je otvorio kolni ulaz velike garaze, a unutra je bilo sigurno, ziher stotinjak tisuca orlova vrijednih HP laserskih printera serija III i serija IV. A puna 4-ka je isla preko 4 soma u duplex opciji. Piramida naslaganih zapakiranih HP-a.

Nitel koji spominjes (maloprodaja) od dva brata G., a veleprodajom poznatiji kao Lost. Nitel poznat po tome, ako si javio da stizes, mogao si doci i sat izvan radnog, jedan od dvojca bi te pricekao.

No prilicno me cudi danasnji Storm Computers. Sjecate se, nekoc prva pomisao na US Robotics modeme. Jel netlo recentno gledao sto oni prodaju? Kuplunge, kocnice, auto dijelove, kojekakve dranguljarije po oglasnicima.

Vidim da Lab 2000 i dalje radi.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 11.09.2022. u 20:54. Razlog: zaboravio oznaciti dvojno iznacavanje cijena u HR i Euro
Visage je offline   Reply With Quote