View Single Post
Staro 11.09.2022., 11:10   #17654
Warrior
Premium
Moj komp

Warrior's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
Uzeo ga danas popodne, nije mi se dalo više mozgati koji TV i čekati hoće C1 biti dostupan po nekoj prihvatljivijoj cijeni itd.
Uglavnom ovako na prvu out of box se TV čini odličan, boje i sve...ali trenutno ga žena testira na Večeri za 5, a ja se moram strpiti da obavim pravo testiranje na PS 5 i Netflixu
Ambilight sam odmah isključio jer mi blješti sve, ali može se poigrati s postavkama, iako mi je to sporedna stvar.

EDIT: Odlično je gledati u njega, sad ne znam jel postavke što trebam dirati oko slike, ali boje su odlične( uključio samo game mode u postavkama), 120 Hz radi bez problema na ps5 uz VRR i HDR. Meni mi je jedino malo čudan, ali za sada sam zadovoljan. Ne mogu vjerovati kako lijepo sve izgleda naspram starog TV-a.
Ambilight se da podesiti svejtlina, par boja ili da prati zvuk ili sliku, ali ja ga ugasio jer me ometa. Android radi fluidno, netflix, youtube probao i rade bez greške.
@Mladenxy uzeo sam i dodatno jamstvo + 3 god za 180 kn, tako da je 5 god sveukupno...samo to dodatno nejde preko poslovnice nakon dvije godine nego preko osiguranja, ali kaže čovjek u Elipsu da riješava osiguranje sve ako dođe do kvara.
Zaintrigirao si me ovim modelom pa sam se još dodatno raspitao i naišao na ovaj komentar:

Imam ga ja baš taj model...prije toga sam imao Philips 75pus7354....i slika je bilja bolja na ovome što nije OLED....i to zbog bijele boje....bijela boja je užasno loša. Ostalo nije velika razlika u korist OLEDa.
I da, kad se uključi HDR ... slika je katastrofalna. Boje nikakve, ja imam HDR isključen

Možeš li komentirati?

Inače sam fan Philipsa, trenutno imam drugi 65" LCD jer me kupio Ambilight i Android, ali sada razmišljam prijelaz na OLED.
Čitam dobre kritike na YT, ali me ovaj komentar korisnika malo poljuljao.

Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk