10.09.2022., 17:19
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Autor slavonac90
EDIT: Odlično je gledati u njega, sad ne znam jel postavke što trebam dirati oko slike, ali boje su odlične( uključio samo game mode u postavkama), 120 Hz radi bez problema na ps5 uz VRR i HDR. Meni mi je jedino malo čudan, ali za sada sam zadovoljan. Ne mogu vjerovati kako lijepo sve izgleda naspram starog TV-a.
Ambilight se da podesiti svejtlina, par boja ili da prati zvuk ili sliku, ali ja ga ugasio jer me ometa. Android radi fluidno, netflix, youtube probao i rade bez greške.
@Mladenxy uzeo sam i dodatno jamstvo + 3 god za 180 kn, tako da je 5 god sveukupno...samo to dodatno nejde preko poslovnice nakon dvije godine nego preko osiguranja, ali kaže čovjek u Elipsu da riješava osiguranje sve ako dođe do kvara.
|
Kad stigneš i ako ti se bude dalo, napiši još par riječi, kako je nakon par dana 
Danas sam ga gledao u Elipsu, do njega LG-ev oled, vrtili su isti video (nnekakve panorame Pariza) i meni je iz nekog razloga taj Philips izgledao bolje. E sad, jasno da nemam pojma koje su postavke itd. blabla, ali sad je stvarno upitno što se dobije za 30% više novaca.
|
|
|