View Single Post
Staro 10.09.2022., 14:22   #8963
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Koji mobitel kupiti? - 2. dio

Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Nisam očekivao da A52s radi kao flagship. Generalno gledajući sve je stabilno, ali animacija kod povratka na home screen je trzava. Kad prelazim na Google feed trza, skrolanje isto povremeno. Nije to ništa strašno, ali da spomenem. Ono što je očajno je finger. Usnimio ga nekoliko puta i spor je užas. Face unlock isto spor, ali ajde....

Tlak mi diže hrpa bloata, nešto se može pobrisat i disejblat, ali Bixby, AR zone, Bixby Vision, neka crtanja, svakakve gluparije...Pretrpanooo 😆

@tutom

Ne znam zašto zaobilaziti Realme. Imao sam ih nekoliko i isplativi su. Nemaju problema s proximity, notifikacije uredno stižu. Da, ima pokoji bug, ali ništa strašno. Kolega ima specifičan problem s GT Master i naletio je na loš model s očajnim softverom....Nije ni Samsung bezgrešan, evo imam jednog 😁

Problem kod svih brandova je sto ne mozes preporuciti nijedan brand kao takav, moze samo modele. I treba ga preporucit netko tko ga ima bar 15 dana. Evo danas npr se igram sa iphone 12, touch uopce nije superiorniji od drugih kao nekad. Ali zato su promijenili nacin rada sa datotekama i fs-om i ono sto mi je falilo sada radi. Naravno nema sve kao android ali radi ok. Ako bude sve radilo mozda i ostanem na iosu ali na 13 pro radi bolje kamere i baterije

S druge strane,sve sta imam na androidu ajmoreci free, na iosu nema free, cak i mjesecno treba platit npr obican doc scanner kojeg sam koristio na andriidu

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 10.09.2022. u 14:36.
spawn je offline   Reply With Quote