View Single Post
Staro 18.02.2006., 02:23   #2422
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Evo a kaj sam ja jučer pisal - hebote niko ne čita stranicu dve prije nego samo zadnji post. Još nije ni krenulo a več svađa. Ljepo sam rekel prvo sve dogovorit večinom - glasovanjem a onda iči u nabavku servera.
20 slotova - ja vidim više imena....hebote dal sam 20 čuna a nemrem na server....
Napisao sam isto tako da ja mislim da je 30 slotova minimum. Ne morate se svi vi koji nemate za burek brinuti, neki od nas mogu povuči u frci - ali da se to ne iskorištava - ja radim pa mogu a bogme i neki koji imaju za x1900xtx
Oružje - hmmm - ja bi izbacio samo sačmaricu ( nije je ni bilo u ratu osim u nekim malim izoliranim slučajevima na filmu jer režiseri misle kak je to efektnije - dal bi ja njima sačmarice i nek jurišaju na utvrđeni mg42 ) i dimne bombe jer vidim ljudi imaju problema sa tim. Ostalo treba ostat. Rasprave o tome kaj je kaj - ja igram uvijek (ako me ne prebaci server) švabu i furam kar98k. Je frka je ak fulam od prve jer me neko počne roštiljat ali.... to samo tako izgleda na prvi pogled - da treba vježba treba. Sad sam se iskopčal sa servera di stalno igram gdje je tekla rasprava kak je sve noob oružje osim gevintača - osobno mislim da deca nemaju pojma o čem pričaju.

I da danas sam potjerao frajera kad sam svima rekao da ima aimbot pa je se njofra vratil igrat pod nickom istim kao moji - mislim - al nije mogo prodat foru dačkima koji me znaju jer ja igram vrlo specifično uvijek ili juriš ko rusi bez oružja glavom kroz zid ili odsutna obrana di kad mi svaga ponestane pikam frajera sa špenadlom
Tolko za sada.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote