View Single Post
Staro 09.09.2022., 14:13   #12
deevzg
informatički suradnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
A čuj, po meni iako sam nebitan, mogli su to riješit na drugačiji način da aliena opet privuku meni... Jer ako sam se stvarno dobro potrudio da napustim nekakav prostor a da me ovaj uopće ne skuži pa onda me nagradi sa par minuta samoće dok se nešto ne desi što opet ovom seronji privuče pažnju.... Ovako, ovaj se muva tamo di sam ja, ja pobjegnem tako dobro da ovaj ni ne zna da sam pobjegao i sad ovaj odjednom odluči da bi se sad mogao pol sata muvati na nekom drugom mjesti, gdje sam, kakva slučajnost, baš ja... ubijalo me je to u pojam.
kolko se sjećam nije alien konstantno prijetnja nekad su i androidi,po tvojoj izjavi ti bi igro igru bez enemy-a to je kao da igraš igru s cheatom tu se gubi čar igre, meni osobno i je čar igre kad si često pod pritiskom al kolko se sjećam u alienu imaš razmaka od prijetnje do prijetnje samo ovisi kako ćeš igrat ja sam doslovno čučio u ćošku di je alien doslovno prošao pored mene e ako te skuži ideš ispočetka pa tražis altrenativnu putanju , ako imaš bacač plamena oteraš ga ,a da ne govorim o androidima ne možeš ih samo tako ubit jednim hicem, ideš na izbjegavanje sukoba baš mi je zato igra jebena
deevzg je offline   Reply With Quote