Citiraj:
Autor Boniing
Imam dosta alata od Parkside i Einhella i mogu ti koju pripomenuti.
Kao prvo, Parkside je osjetno povoljniji u cijeni.
Do prije par mjeseci, trgovine su alat dobivale u vrlo malim količinama i redovi su bili od ranoga jutra, ali sada nema tih problema.
Ta bušilica koju si stavio na Yotube poveznicu nije ti za slaganje namještaja. Ta je najveća i najsnažnija Pakrside baterijska bušilica.
Ključ 13 gledaju profesionalne alate i debelo su pristrani jer su i trgovci tih alata pa ima Parkside i smeta. Ali, ne lažu oni u svojim testovima samo činjenice prikazuju kako ih oni vide. U tom testu je zamjereno Parkside bušilici neravnomjerna podešenost spojke za regulaciju isključivanja pri nekom zadanom momementu. Zar je to tebi važno?
Običnom vikend majstoru je važno imati moćan stroj a sam će od oka gledati stezanje vijka u drvo npr. Možda profiću to je značajno. Ali, trebaš znati i da je usporediv Bosch ili Makita barem tri puta skuplja.
Einhell sigruno nije bolji od Parkside ali je stalno dostupan.
Je li to presudno?
Parkside, kroz cijelu godinu se izvre alati i tu gledaš i kupiš.
Ponavljam, cijene su znatno jeftinije.
|
Jesi se možda susretao s udarnim odvijačem kojega kolega spominje nekoliko postova iznad?
U potrazi sam isto za tako nečime, nakon fijaska s pneumatskim udarnim (nije kriv sam pneumatski udarni već slabost mog ostalog kompresorskog sustava) a ovaj ima ok cijenu.
tnx