Citiraj:
Autor hash
Ma u pravu si, nisam toliko u svemu tome.
Gledao sam malo random cijene preko ljeta pa mi se stvorio bias, a nisam bio svjestan razlike izmedju R6 i R7. Al ne brini, sad sam si malo proguglao 
|
Ono što ti mogu savjetovat. Dobro razmisli o motorima tipa R6 za vozit di nije staza. Ti su motori rađeni za male, niske ljude. Mršave miđete.
Užasno su neudobni za vožnju. Mene recimo na ducatiju 749 kad sam bio mlađi sve bolilo stalno. Podlaktice, koljena, neudobno u pičku materinu, nije ti uopće gušt vozit ako nije staza.
Vozim motore već preko 20g i to je činjenica.
Što si višlji i teži to je gore. Neupitno neudobno.
Đukac je bio dobar za gledat, precizan, znatno bolji od standardnih 6ica po krivulji snage/momenta, al ne za vozit.
Bilo što od 600cc sport je meni osobno jako iritantno vozit, to je mrtvo ispod 12k rpm, ono dve dole, pa gas pa još jedna da preticaš yugića nekog+neudobno.
Ak ti se sviđa MT07, probaj na 9 il 10 il ekvivalente. Meni su osobno ful ružni ovi novi. Sad sam nekako u fazi diavela il superduke R evo (diavel mi je nekako težak, superduka se bojim problema). Ono baš volim KTM i ducati.
Superduke (htio ga kupit 2020)
https://www.youtube.com/watch?v=c_Oa...channel=KTMPoC zapalio se (glupi srbin se nezna snač, al ono WTF).
Đukac diavel, lijep al težak, većinom se vozim po kratkim tehničkim stazama, mislim da bi mi bio pretežak za tipične vožnje.