View Single Post
Staro 08.09.2022., 23:32   #104
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Nego, cime se bavila ona firma gdje smo kupili TRG PRO? Znam da nije bas bila neka klasicna hardver otiraj-dotiraj, a uopce nemrem sada naci te mailove, pravo da ti kazem...
Veli klijent, 03/2006, kad sam od njihove tajnice ili neke asistentice, saznao da ima u ladici jos dva komada, jer oni su Handeru prodavali 2000-tih:

Onda si ti uzeo jedan, a jos netko je na PCE-u izrazio zelju, Sky? Ne znam, jel taj drugi odustao ili je uzeo.

Tada Selmet stare domene, danas Selmet slicne branse

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Joj cekaj, nije li Gama(d) imala svojedobno i Nikimi diskove - to je bio citav brend koji se temeljio na refurbished/scraped/stogod furci, a pouzdanost im je bila al pari najgorim DeathStar serijama...
Ne znam za diskove, ali 99% sam siguran da si htio uzeti 19" ili 21" monitor, HP Trinitron, jer imali su tada, posebnu sekciju CRT-a, pa se katkad pojavio koji Sony ili drugi koji je imao Trinitron. Mozda je bio i Eizo 19" jednom prilikom su i njega prodavali koristene.

Pa, da imali su zasebnu kategorijeu Eizo CRT-a:

Ali to se azuriralo na tjednoj bazi, tako kad bi se listala arhiva po mjesecima, nasao bi i IBM Trinitrone, Hitachi, svakakve CRT-e su prodavali.

Melnjak/Melcomp je bio na popisu ovlastenog od strane Eiza, sad, dal preko DE distributera, ili je direktno, ne bih znao, nisam ih ikad pitao. Ali po cijenama koje su imali, rekao bih drugo.

Oni su imali skladiste, preplacenih SCSI, svih moguch optika. Pa za DVD-RAM medije (jednom i postao) su trazili cijenu za koju si mogao kupiti sam uredjaj. Te viskove su mogli prodati po razumnim cijenama, ali inzistirali su na megalomaniji procjene. Bas se pitam kako su tu opremu ocistili, te jesu li na kraju ipak sputili apetite.

...
Visage je offline   Reply With Quote