View Single Post
Staro 08.09.2022., 23:29   #103
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Melcomp je uvozio hrpu toga. Bili su jedni od najvećih ako ne i najveći jedno vrijeme.

U Info Gami u Počiteljskoj sam kupio Durona 600 kojeg sam dignuo na 900MHz s minimalnim dizanjem napona na EPoX ploči jer je mogla otključati multiplier. Tada je to mogla još samo jedna Abit-ova ploča. Info Gama je u kolovozu 2000. jedina imala prvu verziju tog Durona prvi stepping na kojem se to moglo. Svi ostali su ih već rasprodali 🙂

Iste godine sam kupio Eizo 17” trinitron u Info Gami za tada smiješnih 1800kn. U garantnom roku je prestao pamtiti postavke i zamijenili su mi ga za primjerak koji je radio 10god dok ga u savršeno ispravnom stanju nisam bacio ma zeleni otok jer ga nitko nije htio. Bili su to refurbished monitori iz mađarske tvornice koju je EIZO ugasio.

Info Gama i Optimum računala su napravili istu grešku - preselili se tamo gdje se ljudima nije dalo ići. Optimum je napravio epic fail kada su se preselili iz Heinzelove na istok u Trnavu! Pa tko će ti tamo doći? Tamo sam kupio HP monitor koji mi je glavni monitor dan danas skoro 15 godina poslije.

Bio je o Nitel na Trešnjevci u Krapinskoj blizu placa. Tamo sam jednom nešto kupio ne sjećam se što.