View Single Post
Staro 08.09.2022., 22:04   #101
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Treba spomenuti i Melcomp iz Varaždina.
Nisu li oni lifrali i Eizo?

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Bu... tako ti svega, 17 godina je proslo od tvojih najmracnih izdanja mislio sam velika pauza, ali dok citam cascenje sa Sincem, pitam se u kojoj sam godini? I dalje u anglo vratolomije i tofu doskocice. Pa kako ti se da u 2022. i dalje u temperamentu nagazne mine
Znas da sam vjecno mlad u dusi... <3

Citiraj:
Firma koja je prodavala SGI se zvala Silicon Master, mada (morao bih konzultirati papire) znam da sam na jednom IT sajmu pricao s likom koji je isto imao SGI uvoz i muku mucio s ACS-om, jer je htio dovesti normalne cijene Apple masina kod nas. A tko bolje pamti, dobro zna da su kod prvih znale biti i 3x skuplje, od ponude preko bare.
Eto... Znao sam da ces znati sve u tancinu!

Nego, cime se bavila ona firma gdje smo kupili TRG PRO? Znam da nije bas bila neka klasicna hardver otiraj-dotiraj, a uopce nemrem sada naci te mailove, pravo da ti kazem...

Citiraj:
Onda su poceli refurbished monitori, konfe, pa iskljucivo HP renew ponuda, mislim da su se naveli kao partneri tog programa prodaje, ne znam. Vise mi nisu bili interesantni.
Joj cekaj, nije li Gama(d) imala svojedobno i Nikimi diskove - to je bio citav brend koji se temeljio na refurbished/scraped/stogod furci, a pouzdanost im je bila al pari najgorim DeathStar serijama...

Citiraj:
A sjecam se da si i ti Bu... (tajnica Tatjana) nesto snimio super povoljno pa si isao zvati ili letiti na lokaciju, cak smo i na PCE-u komentirali. Jesi li kupio, nisi, ne znam vise, ostalo je nedoreceno.
Moram priznati da si ti daleko precizniji kronicar od mene, tako da jedino sto mi pada na pamet na ovu temu jest onomad kada je Autronic imao nekakve DVD-R (ili cak samo DVD+R) przilice tada 3 puta jeftinije nego sto je bila prva sljedeca.

To mi je ostalo u sjecanju jer je taj konkretan uredjaj, osim sto je bio vrlo osjetljiv na medij, mjeseceve mjene i retrogradnog Merkura, ipak bio tipa - 700 kn, a prvi sljedeci je bio valjda 2000 kn.

Djava bi ga znao; da prokopaj ti po svojim mailovima, sigurno ces naci.

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Tko nije od Amstela narucivao, jel se tak zvao?

Moj na brzinu iskopan katalog ima 771 igru, a uz svaku za koju je relevantno, fino dodje i CD key u Ekselici, hehe...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 12.09.2022. u 09:44.
Bubba je offline   Reply With Quote