Citiraj:
Autor medo
Treba spomenuti i Melcomp iz Varaždina. 
|
Nisu li oni lifrali i Eizo?
Citiraj:
Autor Visage
Bu... tako ti svega, 17 godina je proslo od tvojih najmracnih izdanja mislio sam velika pauza, ali dok citam cascenje sa Sincem, pitam se u kojoj sam godini? I dalje u anglo vratolomije i tofu doskocice. Pa kako ti se da u 2022. i dalje u temperamentu nagazne mine 
|
Znas da sam vjecno mlad u dusi... <3
Citiraj:
Firma koja je prodavala SGI se zvala Silicon Master, mada (morao bih konzultirati papire) znam da sam na jednom IT sajmu pricao s likom koji je isto imao SGI uvoz i muku mucio s ACS-om, jer je htio dovesti normalne cijene Apple masina kod nas. A tko bolje pamti, dobro zna da su kod prvih znale biti i 3x skuplje, od ponude preko bare.
|
Eto... Znao sam da ces znati sve u tancinu!
Nego, cime se bavila ona firma gdje smo kupili TRG PRO? Znam da nije bas bila neka klasicna hardver otiraj-dotiraj, a uopce nemrem sada naci te mailove, pravo da ti kazem...
Citiraj:
Onda su poceli refurbished monitori, konfe, pa iskljucivo HP renew ponuda, mislim da su se naveli kao partneri tog programa prodaje, ne znam. Vise mi nisu bili interesantni.
|
Joj cekaj, nije li Gama(d) imala svojedobno i Nikimi diskove - to je bio citav brend koji se temeljio na refurbished/scraped/stogod furci, a pouzdanost im je bila al pari najgorim DeathStar serijama...
Citiraj:
A sjecam se da si i ti Bu... (tajnica Tatjana) nesto snimio super povoljno pa si isao zvati ili letiti na lokaciju, cak smo i na PCE-u komentirali. Jesi li kupio, nisi, ne znam vise, ostalo je nedoreceno.
|
Moram priznati da si ti daleko precizniji kronicar od mene, tako da jedino sto mi pada na pamet na ovu temu jest onomad kada je Autronic imao nekakve DVD-R (ili cak samo DVD+R) przilice tada 3 puta jeftinije nego sto je bila prva sljedeca.
To mi je ostalo u sjecanju jer je taj konkretan uredjaj, osim sto je bio vrlo osjetljiv na medij, mjeseceve mjene i retrogradnog Merkura, ipak bio tipa - 700 kn, a prvi sljedeci je bio valjda 2000 kn.
Djava bi ga znao; da prokopaj ti po svojim mailovima, sigurno ces naci.
Citiraj:
Autor Pupo
Tko nije od Amstela narucivao, jel se tak zvao? 
|
Moj na brzinu iskopan katalog ima 771 igru, a uz svaku za koju je relevantno, fino dodje i CD key u Ekselici, hehe...