View Single Post
Staro 07.09.2022., 22:34   #8914
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Google News (pratim što mene interesira) i Photos nije bloatware. Samsungove appove mjenjam za Google Dialer i sms.

Mailovi od Outlooka postaju sve gori i gori. Nekad neće syncati (često treba restartati /ponavljati lozinku) i a i ponekad pogrešno javlja nepotrebnu notifikaciju. Najavili su i reklamu.
Eto vidiš, meni su npr. draži dialer i sms od Samsunga... Generalno koristim Googleove aplikacije no ne sve i ako postoje duplikati (kao što je obično slučaj kod Samsungovih mobitela), koristim Samsungove a Googleove brišem.
Tako sam navikao i to odgovara mojim potrebama...

Citiraj:
Autor Matijac Pregled postova
Ma netko je napisao da je google photos bloat, a iphone kao nema bloat pa sam pomislio da nema ni osnovne aplikacije. Nisam nikad ni minutu koristio iOS, tako da ni ne znam koji preglednik je ni druge njegove osnovne aplikacije.
Sve ovisi od osobe do osobe, tj. koju aplikaciju netko smatra bloatom...
Meni je praktički i Google Photos "bloat". Ne kao takav u smislu da app stvarno spada pod bloatware već u smislu da je nikad nisam koristio niti namjeravam, pa je automatski brišem zajedno sa drugim aplikacijama...
Da ne spominjem Google app, Youtube music, Play services for AR, Duo i sl... Meni su to sve nepotrebne aplikacije koje ne koristim, nekom drugom su svakodnevnica
Btw kod iPhonea defaultni browser je Safari, no možeš naravno instalirati neki drugi poput Firefoxa i sl.