Citiraj:
Autor Mommistake
Ma jasno. 
Tražili smo nešto s dobrim ocjenama a da nije preskupo, to se činilo kao ok izbor. Hamburgera nema ispod 15$ a da nije lanac brze prehrane, ovo nam je bilo blizu i i ocjene su bile visoke. Problem s NYC je što je previše izbora, na kraju se sve svodi na to što ti je blizu u trenutku kada tražiš i koliko ti se hoda/vozi s podzenom. .
|
I općenito u USA je tako. Ali i ja sam se malo razmazio pa se više ne gleda svaki dolar.
Citiraj:
Autor 1v@n
Što se Amerike tiče…preporuke su dobrodošle za kako spojiti New Orleans s nečime, a da nije Florida. Austin je na 8-9 sati vožnje. Nije ni Dallas nešto bliže. Letovi za tu udaljenost su po $150+.
|
Prošao sve 3 strane od NO i nije baš neka sreća. Na zapad do Houstona i ravno na istok uz redneck rivijeru do Tallahassee je poprilično dosadno. Na sjever još nekako uz Mississippi, ima zanimljvih gradića. Možda do Atlante pa krug sa Nashevilleom.
Citiraj:
Dva tjedna, 3-4 veća grada s 3-4 dana za vidjeti svaki te košta toliko da te prođe sva volja za takvim “odmorom”.
Amerika se nikako ne isplati, jedini neka opcija leta za Vancouver pa obilazak planinskih lanaca prema Seattleu.
|
Najbolje tamo su prirodne ljepote i small town USA. Mislim da koncept obilaska velikih gradovi nije najsretniji.
Citiraj:
Autor the_ghost
Inflacija  iako opet pitanje koja piva i gdje, craftovi su bili i prije skupi.
|
Nisu ni prije bili jeftini, ali su sigurno poskupili. Posebno NYC.