Uzeo ga danas popodne, nije mi se dalo više mozgati koji TV i čekati hoće C1 biti dostupan po nekoj prihvatljivijoj cijeni itd.
Uglavnom ovako na prvu out of box se TV čini odličan, boje i sve...ali trenutno ga žena testira na Večeri za 5, a ja se moram strpiti da obavim pravo testiranje na PS 5 i Netflixu

Ambilight sam odmah isključio jer mi blješti sve, ali može se poigrati s postavkama, iako mi je to sporedna stvar.
EDIT: Odlično je gledati u njega, sad ne znam jel postavke što trebam dirati oko slike, ali boje su odlične( uključio samo game mode u postavkama), 120 Hz radi bez problema na ps5 uz VRR i HDR. Meni mi je jedino malo čudan, ali za sada sam zadovoljan. Ne mogu vjerovati kako lijepo sve izgleda naspram starog TV-a.
Ambilight se da podesiti svejtlina, par boja ili da prati zvuk ili sliku, ali ja ga ugasio jer me ometa. Android radi fluidno, netflix, youtube probao i rade bez greške.
@Mladenxy uzeo sam i dodatno jamstvo + 3 god za 180 kn, tako da je 5 god sveukupno...samo to dodatno nejde preko poslovnice nakon dvije godine nego preko osiguranja, ali kaže čovjek u Elipsu da riješava osiguranje sve ako dođe do kvara.